Η Hermes να εισαγάγει νέα κινεζική μάρκα

στην αγορά της μόδας (και, όλο και περισσότερο, σε κάθε είδους βιομηχανία), η φράση “κινεζική χειροτεχνία” είναι συνήθως μια σιωπηρή υποτιμητική. Σχετικά ή άδικα, τα πράγματα που κατασκευάζονται στην Κίνα θεωρούνται συνήθως λιγότερο καλά κατασκευασμένα από αυτά που έγιναν στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, καθώς και πολλά έχουν γίνει πάνω από μια χούφτα κινεζικών προϊόντων που έχουν αποκαλυφθεί για θανατηφόρα σκυλιά καθώς και τη βρέφη ή την οδοντόκρεμα γεμάτη με μόλυβδο.

Έτσι, όταν ο Hermes δηλώνει ότι πρόκειται να εισαγάγει ένα σήμα υψηλής τεχνολογίας που σχεδιάστηκε από την Κινέζικα, κινεζικά, σίγουρα jest, σωστή; Λανθασμένος. Ο Ερμής δεν jests. Σύμφωνα με την Women’s Wear Daily, το νέο εμπορικό σήμα, Shang Xia, θα διατεθεί από έναν επικεφαλής σχεδιαστή από την κινεζική ηπειρωτική χώρα, τα προϊόντα λειτουργίας που κατασκευάζονται από κινεζικά υλικά καθώς και μεθόδους, καθώς και αυτόνομη από τη στυλ της θρυλικής μητρικής εταιρείας. Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, είναι καιρός να επανεκτιμήσουμε τις προκαταλήψεις μας για τα κινέζικα προϊόντα;

Οι εξελίξεις στην κινεζική μόδα πιθανότατα δεν μπορούν να εξαγοιωθούν στην αισιοδοξία για πολύ πιο κοσμικές κινεζικές εξαγωγές, ωστόσο σκέπτοντας πόσο έντονα τόσο πολυάριθμα από τα μέλη του φόρουμ μας αισθάνονται για τις προτιμώμενες μάρκες τους που αναθέτουν την παραγωγή στην Ασία, εξακολουθεί να είναι ένα φαινόμενο που αξίζει να συζητηθεί.

Στο συχνά καταγεγραμμένο βιβλίο Deluxe: Ακριβώς πόσο high-end έχασε τη λάμψη της, η Dana Thomas συζητά κάποιες ατυχείς, καλά κρυμμένες αλήθειες για την ανατολίτικη κατασκευή μόδας. Όπως αποδεικνύεται, πολλές από αυτές “που έγιναν στην Ιταλία” ή “φτιαγμένες στη Γαλλία” ετικέτες στις προτιμώμενες τσάντες μας είναι οι τεχνικές στην καλύτερη περίπτωση. Όπως και η κατάσταση με τις μεγάλες προσφορές ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων, συσκευών καθώς και άλλων καταναλωτικών προϊόντων που διαθέτουν μια ετικέτα “Made in the USA”, πολλά από τα στοιχεία που εισέρχονται στην κατασκευή των πορτοφολιών μας γίνονται στο εξωτερικό, συχνά στην Κίνα, Πριν αποσταλούν στον τελικό προορισμό συναρμολόγησης για να πάρουν τις πινελιές ολοκλήρωσης καθώς και την πολύ σημαντική ετικέτα.

Ορισμένες μάρκες εξακολουθούν να κάνουν όλη τους την παραγωγή τους, όπου δηλώνουν ότι κάνουν, μερικοί σώζουν την ευρωπαϊκή παραγωγή για κομμάτια διαδρόμου, καθώς και αναθέτουν τα πολύ πιο κοσμικά πράγματα στην Κίνα, καθώς και μερικοί κάνουν τα πάντα στο εξωτερικό. Όλοι πηγαίνουν σε φανταστικά μήκη για να κρύψουν κάθε τύπο της ανατολίτικης παραγωγής τους από τα μάτια των καταναλωτών τους, ωστόσο η μόδα είναι μια εταιρεία που επικεντρώνεται στην κατώτατη γραμμή, καθώς και τα κινεζικά εργοστάσια παρουσιάζουν την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα που είναι τόσο δύσκολο να αντισταθούν.

Είναι απαραίτητα ένα φτωχό πράγμα; ίσως όχι. Όχι όλα τα κινεζικά εργοστάσια παράγονται ίσα, καθώς και δεν βλέπω γιατί θα ήταν αδύνατο για ένα εμπορικό σήμα να επιβάλλει σχολαστικές απαιτήσεις υψηλής ποιότητας σε οποιοδήποτε εργοστάσιο καθώς και χώρα που επιλέγουν για να δημιουργήσουν τις τσάντες τους, εφόσον έχουν Η κατάλληλη δομή εποπτείας στη θέση του. Σίγουρα, η Κίνα είναι κατανοητή ως παραγωγός πολυάριθμων από τα ψεύτικα πορτοφόλια που όλοι μας μισούν, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται LVMH ή μια επιχείρηση σχεδόν τόσο ισχυρή δεν θα μπορούσε να αναπτύξει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο για αυθεντικά προϊόντα κάτω ο δρόμος. Δεν υπάρχει τίποτα που είναι εγγενές στο κινεζικό έδαφος που να σημαίνει ότι ό, τι εισάγουμε από τη χώρα πρέπει να είναι γενικά χάλια.

Η επένδυση της Hermes στην κινεζική χειροτεχνία είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή καθορίζοντας, ως εκ τούτου, να υποδηλώνει ότι η Κίνα έρχεται στη δική της τόσο ως αγορά όσο και ως πηγή υψηλής ποιότητας. Έχουν γίνει πολλά από τη μεσαία τάξη της χώρας, καθώς και μόνο να μεγαλώσει πολύ περισσότερο κατά την επόμενη δεκαετία. Είναι φυσικό ότι οι καταναλωτές με νέα αναλώσιμα κέρδη θα επιδιώξουν τις επιχειρήσεις στη χώρα τους για προϊόντα για να το ξοδέψουν, καθώς και να παρέχουν στους Κινέζους την ευκαιρία να κάνουν αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά μια κερδοφόρα επιχείρηση για τους ανθρώπους πίσω από αυτή την απόφαση στο Hermes . Εκτός από αυτό, είναι ένα πολύ πιο βήμα προς την κατεύθυνση της νομιμοποίησης των κινεζικών παραγωγής στην ευρώ-κεντρική βιομηχανία μόδας, για πολύ καλύτερα ή για χειρότερα.

Αρχικό σύντομο άρθρο μέσω της γυναικείας φθορά καθημερινά.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.