Η τσάντα “The Venice” του DeMellier με ενθουσιάζει

Καταλαβαίνετε αυτό το γνωστό συναίσθημα της απόλαυσης που παίρνετε όταν ανακαλύψετε μια νέα μάρκα πορτοφολιών που πληκτρολογείτε μια άμεση σύνδεση; Ένας θησαυρός νέων στυλ για να σας αρέσει, δεν υπάρχει τίποτα πολύ καλύτερο ή πιο συναρπαστικό για έναν ενθουσιώδη τσάντα που βρίσκουν ένα νέο νέο εμπορικό σήμα. Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα μια βρετανική μάρκα που μου έδωσε αυτό το συναίσθημα, Demellier. Οι τσάντες είναι κομψές, εκλεπτυσμένες, καθώς και μια αισθητική της πόλης που λατρεύω. Ήμουν αγκιστρωμένος μόνο από τα στυλ, ωστόσο αφού έψαχνα βαθύτερα στην εταιρεία, έχω καταλήξει να χτυπηθεί εντελώς. Όχι μόνο οι πανέμορφες τσάντες του DeMellier, ωστόσο, έχουν επίσης ένα σύνθημα “μιας τσάντας, μιας ζωής”, η οποία είναι η προσπάθειά τους που χρηματοδοτεί ένα σύνολο εμβολίων καθώς και θεραπείες σε ένα παιδί σε απαίτηση με κάθε αγορά πορτοφολιού.

Ο DeMellier ιδρύθηκε από τον εξειδικευμένο ισπανό σχεδιαστή Mireia Llusia-Lindh. Όλα τα πορτοφόλια του DeMillier είναι χειροποίητα στο νότο της Ισπανίας καθώς και η μάρκα τους εξηγεί ως “μείγμα παλαιών και νέων, κληρονομιάς και νεωτερικότητας”, που φαίνεται να ταιριάζει παρείχε τα γυαλισμένα σχέδια τους. Μια ακόμη πτυχή της μάρκας που μου αρέσει είναι ότι θα ελευθερώσουν τα προϊόντα σας με αρχικά, μια λέξη, ειδική ημερομηνία ή ακόμα και μια σύντομη φράση για να προσαρμόσετε την τσάντα σας. Μου αρέσει να προσαρμόζω τα προϊόντα μου καθώς και να μην έχω δει ποτέ μια τσάντα που επιτρέπει την ανάγλυφη απόσπαση ή φράση, για να εξασφαλίσει ότι η επιλογή είναι εξαιρετικά ελκυστική, ιδιαίτερα επειδή δεν έχει επιπλέον έξοδα στον καταναλωτή.

Ο DeMellier έχει μια εντυπωσιακή επιλογή τσάντες, πορτοφόλια, σακούλες, κατόχους καρτών, καθώς και άλλα μικρά δερμάτινα είδη. Κάθε πορτοφόλι ονομάζεται μετά από μια πόλη, η οποία πραγματικά μιλάει στην καρδιά μου που αγαπάει τα ταξίδια μου. Η τσάντα Demellier που έχει περάσει περισσότερο το μάτι μου είναι η τσάντα “Η Βενετία”. Σχεδιασμένο με ένα χειροκίνητο ιμάντα καθώς και ένα αφαιρούμενο ιμάντα crossbody, αγαπώ ήδη τη διπλή απόδοση αυτής της τσάντας, καθώς και δεν έχω ακόμη και ένα. Διαθέτει ένα μεγάλο μαγνητικό πτερύγιο με πτυσσόμενο πτερύγιο που έχει μια κρέμονται με φούντα. Υπάρχει ένα πάνελ που τρέχει κάτω από το κέντρο του πτερυγίου που αναδιπλώνεται κάπως, τραβώντας το μάτι σας καθώς και παράγει διάσταση χωρίς να κοιτάτε επίσης απασχολημένος. Η Βενετία προσφέρεται στο Suede, Croc, καθώς και σε δερμάτινο δέρμα, καθώς και παραδοσιακές δερμάτινες επιλογές συν ένα πλήθος χρωμάτων. Σαν να χρειαζόμουν οποιοδήποτε είδος πιο πειστικού ότι πρέπει να έχω αυτήν την τσάντα, αποδεικνύει ότι ο Meghan Markle είναι και οπαδός. Το βασιλικό εικονίδιο χρησιμοποίησε την τσάντα της Βενετίας στη σκιά “Forest Grain”, μια υπέροχη σκοτεινή οικολογική απόχρωση.

Η Βενετία προσφέρεται σε τέσσερα μεγέθη, οπότε υπάρχει πραγματικά μέγεθος για όλους. Οι διαστάσεις κάθε μεγέθους είναι:

Η Βενετία (14,5 “W x 11” H, x 3,5 “D)
Η Βενετία MIDI (10 “W x 9” H x 3 “D)
Η μίνι Βενετία (7 “W x 7.5” H x 3 “D)
Η Nano Venice (7 “W X 7” H x 3 “D)

Ενώ μου αρέσουν όλα τα μεγέθη, είμαι ιδιαίτερα ελκυσμένος στο MIDI καθώς και στις μίνι εκδόσεις έναντι της μεγαλύτερης έκδοσης αυτής της τσάντας. Το καλύτερο μέρος για τις τσάντες DeMellier είναι το σημείο κόστους. Το στυλ της Βενετίας ποικιλύνει από $ 375-560 ανάλογα με το μέγεθος καθώς και το υλικό-αυτό το πορτοφόλι είναι σίγουρα καλά τιμωμένο. Οι υπόλοιπες τσάντες του DeMellier είναι επίσης αρκετά τιμές, προσγειώνοντας αυτό το εμπορικό σήμα μια μακροπρόθεσμη περιοχή στη λίστα επιθυμιών μου. Μπορώ να απαιτήσω να απομακρυνθώ από το “Ban Island” προσωρινά για να χτυπήσει ένα από αυτά.

Έχετε μια τσάντα DeMellier;

DeMellier Nano Η τσάντα της Βενετίας (400 $)

DeMellier MIDI Η τσάντα της Βενετίας (495 $)

DeMellier Mini Η τσάντα της Βενετίας ($ 455)

DeMellier Η τσάντα της Βενετίας (455 $)

Leave a Reply

Your email address will not be published.