Φθινόπωρο της εβδομάδας μόδας 2010: Balmain

Σε μια εποχή όπου σχεδόν κάθε σχεδιαστής έχει βάλει ρούχα που είναι παραδοσιακά και υποτονικά, είναι σχεδόν μια ανακούφιση για να καταλάβετε ότι ο Christophe Decarnin εξακολουθεί να κάνει ρούχα για αστέρια ροκ καθώς και για supermodels στο Balmain. Θέλω να πω, κάποιος πρέπει, έτσι;

Η συλλογή του Decarnin θα φαινόταν επιθετικά glam σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος πλαισίου, ωστόσο ο αντίκτυπος μεγεθύνεται μόνο χιλιάδες φορές όταν αντιπαραβάλλεται με τα πένθιμα καφέ καθώς και τα σχήματα του μέσου αιώνα πολλών από τις άλλες προεξέχουσες συλλογές της σεζόν. Όπου άλλοι έκαναν δερμάτινα πορτοφόλια στρουθοκαμήλου καθώς και προσαρμοσμένα ταιριάζουν, ο Balmain μας έφερε πλούσια μπροκάρ, χρυσό, δερμάτινα παντελόνια καθώς και επιδεικτικές γούνες.

Αρκετές πρόσφατες υπογραφές Balmain, όπως τολμηρή ώμους, λάμψη μίνι, βαριά λεπτομερή σακάκια ένοπλων δυνάμεων, καθώς και δερμάτινα δερμάτινα, προκάλεσαν τις απαιτούμενες εμφανίσεις τους, ωστόσο ήμουν πιο εντυπωσιασμένος από τα κάπως εξωφρενικά στοιχεία της συλλογής. Συγκεκριμένα, τα επιχρυσωμένα σακάκια μπροκάρ σε συνδυασμό με κοκαλιάρικο παντελόνι μου θυμίζουν για άλλη μια φορά καθώς και για άλλη μια φορά από τον Keith Richard κόκκινο χαλί. Μια κατάλληλη συλλογή για μια κουλτούρα που έχει αντικαταστήσει την ευγένεια με μουσική καθώς και αστέρια ταινιών.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.