Γνωρίστε την τσάντα ζώνης Gucci Ophidia

Δεν είναι μυστικό ότι τα πακέτα Fanny είναι πίσω σε μεγάλο βαθμό για την άνοιξη του 2018 και αν τους αγαπάτε, τους μισείτε ή το μίσος που τους αγαπάτε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια τάση που είναι εδώ να κολλήσει για λίγο. Εάν είστε από το σετ που τους μισεί, τότε ίσως θελήσετε να κατηγορήσετε το Gucci. Αυτή η τάση είναι πίσω μεγάλη, σε μεγάλο βαθμό λόγω του Gucci, οπότε αν θα βουτήξετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στη λίμνη της ζώνης, τότε δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάτε από τον τρόπο Gucci. Η τσάντα ζώνης Marmont είναι μια πραγματικά καταπληκτική επιλογή, αλλά επίσης συντρίβω την νεότερη επιλογή του Gucci: η τσάντα ζώνης Ophidia στο Suede.

Το αγαπημένο μου πράγμα για τη γραμμή Gucci Ophidia είναι πόσο διαχρονικά είναι όλες οι τσάντες. Το Ophidia είναι μια ωδή για τα vintage σχέδια του Gucci, και απλά δεν μπορώ να φτάσω αρκετά. Λατρεύω το κλασικό σχέδιο της Οφιδίας που συνδυάστηκε με το τείχος σχήματος μιας τσάντας ζώνης. Το σώμα του σουέτ έρχεται σε αντίθεση με το Crackled Patent Leather και παρόλο που αυτή η τσάντα είναι ευθεία από το διάδρομο του Gucci, είναι καλύτερο να φορεθεί στους δρόμους, όπως και τα αγαπημένα σας αστέρια στυλ δρόμου. Συνδύασα αυτήν την τσάντα με ελαφρύ πλύσιμο Levi’s, ένα λευκό μπλουζάκι και μαύρο δερμάτινο σακάκι με τα αξιόπιστα πάνινα παπούτσια adidas. Τα βασικά μου επέτρεψαν σε αυτήν την τσάντα να μιλήσει για τον εαυτό της, και θα ήθελα σοβαρά να είναι δική μου.

Αν και αυτή η τσάντα έρχεται στο κλασικό λογότυπο GG του Gucci, μου αρέσει ότι το σουέτ είναι λίγο υποτιμημένο, αλλά ακόμα κλασικά Gucci, με τις ριγέ κόκκινες και πράσινες λεπτομέρειες του. Εκτοξεύει μερικά έντονα δόντια της δεκαετίας του ’90, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η τσάντα είναι μικρή, αλλά καλύτερη για τα καθημερινά βασικά στοιχεία, και εύκολα ταιριάζει σε όλα τα δικά μου εκεί και μάλιστα θα μπορούσε να ταιριάζει μερικά ακόμα. Για μια τσάντα ζώνης, έχει απολύτως πολύ περισσότερο από ό, τι θα σκεφτόσαστε. Στο εσωτερικό της τσάντας, υπάρχει μια μικρή τσέπη σχισμής, η οποία είναι καλύτερη για την αποθήκευση ενός τηλεφώνου. Οι συνολικές διαστάσεις της τσάντας ζώνης Gucci Ophidia είναι 7 “W x 5” H x 2,5 “D και λιανικής πώλησης για $ 1.390 μέσω Gucci. Θα φορούσατε αυτό το πακέτο fanny; Πείτε μας παρακάτω!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.