Ο Yves Saint Laurent Cabas Chyc είναι τώρα ο Άγιος Laurent Paris Cabas Classique

λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ο Yves Saint Laurent θα μετατοπιστεί για να καταλήξει να είναι ο Saint Laurent Paris έχει καταλήξει μόνο να είναι πολύ πιο μπερδεμένος καθώς χρησιμοποιήθηκε ο χρόνος. Όταν ο Hedi Slimane αποκαλύφθηκε ως νέος καινοτόμος διευθυντής της μάρκας πριν από μήνες, αποκάλυψε το νέο όνομα της γραμμής. Αρχικά, φαινόταν ότι η ονοματολογία “Saint Laurent Paris” θα ισχύει μόνο για έτοιμα για φθορά, καθώς και το παλιό λογότυπο YSL θα εξακολουθούσε να χρησιμοποιείται. Ωστόσο, το νέο λογότυπο αποκαλύφθηκε, καθώς και η ενδυμασία PR της μάρκας αποκάλυψαν ένα σύστημα ονομασίας που περιλαμβάνει τον Yves Saint Laurent, τον Saint Laurent, τον Saint Laurent Paris καθώς και τον Saint Laurent από τον Hedi Slimane, ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος που προκαλεί ανησυχία καθώς και ακριβώς πώς χρησιμοποιείται το όνομα.

Προσωπικά, πολύ καιρό πίσω σταμάτησα να προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω τι είναι αυτό το Slimane καθώς και το PPR προσπαθούν να μας αναγκάσουν. Προσπαθούν να κάνουν “fetch” να συμβεί, καθώς φαίνεται ότι πολλοί παρατηρητές της μόδας δεν το παίρνουν εντελώς, ίσως κυρίως αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς αυτό που τους ζητούνται να αγοράσουν. Αυτές οι ανησυχίες για την επωνυμία έχουν ακτινοβολήσει σε άλλους τομείς της επιχείρησης, καθώς και για εμάς, η τεράστια ανησυχία ήταν πάντα: “Τι θα συμβεί στις τσάντες;” Φαίνεται ότι αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε.

Πρώτον, ο παραδοσιακός Duffel του Saint Laurent Paris έκανε το ντεμπούτο του, καθώς και παρόλο που άλλες δημοσιεύσεις το έχουν αναγγείλει ως το επόμενο τεράστιο πράγμα, εμείς (και εσείς, κρίνουμε από τα σχόλια) δεν είναι τόσο σίγουροι. Τώρα υπάρχει το λεπτό makeover του εξαιρετικά επιτυχημένου Yves Saint Laurent Cabas Chyc, το οποίο έχει επανακτηθεί το Saint Laurent Paris Cabas Classique. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει την έλλειψη επιλογών Cabas Chyc στους εμπόρους πρόσφατα – μόνο τα βασικά στοιχεία παραμένουν σε πολλά μέρη, παρά τις αποστολές του θέρετρου 2013 που έρχονται αριστερά και δεξιά. Αυτό φαίνεται να είναι το αποτέλεσμα μιας επερχόμενης μετατόπισης στη σειρά προϊόντων YSL (SLP;).

Στο Nordstrom, μια τσάντα που φαίνεται να είναι Cabas Chyc, ωστόσο ονομάζεται Cabas Classique προσφέρεται για προ-παραγγελία για $ 2.150, ακριβώς το ίδιο κόστος με τη μεσαία έκδοση του ChYC. Η μόνη διαφορά φαίνεται να είναι το ύψος της τσάντας – το Nordstrom καταχωρεί σε εννέα ίντσες, ενώ όλες οι λίστες που μπορώ να ανακαλύψω για το προηγούμενο σχέδιο το έθεσε ιδανικό γύρω στο 11. Η μάρκα πρότεινε ότι οι τροποποιήσεις στην τσάντα που προχωράμε θα περιοριζόταν (μέχρι το κοινό Το επιτόκιο αρχίζει να μειώνεται, πιθανώς), καθώς και μια διαφορά δύο ιντσών στη διάσταση, καθώς και μια μέτρια τροποποίηση ονόματος είναι πολύ λίγα πράγματι. Η διαφορά δύο ιντσών μπορεί ακόμη και να αποδοθεί σε μια διαφορά στις απαιτήσεις μέτρησης μεταξύ των λιανοπωλητών. Δεν υπάρχει μέθοδος που πρέπει να πείτε αυτή τη στιγμή. Προσωπικά, είμαι λίγο υποτιμημένος. Το Cabas ήταν γύρω για αρκετές εποχές, καθώς και θα μπορούσε πραγματικά να χρησιμοποιήσει μια επανεμφάνιση, καθώς και είναι ασυνήθιστο ότι ο Slimane αρνήθηκε να το κάνει. Σκέφτεστε ακόμα τις τσάντες Saint Laurent;

Leave a Reply

Your email address will not be published.