Τάση Άνοιξης: Μπλε τσάντες

Ως οποιοσδήποτε τύπος ενθουσιώδους πορτοφολιού, πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι τα τεράστια πρότυπα όταν οι νέες τσάντες μιας σεζόν αρχίζουν να χτυπούν στο Διαδίκτυο. Την περασμένη σεζόν, είχαμε μωβ σακούλες, καθώς και υπήρξαν διαφορετικές σακούλες για κάθε εποχή πριν. Λοιπόν, τι είναι στο κατάστρωμα για αυτή τη σεζόν; Το πρώτο τεράστιο πράγμα που έχω παρατηρήσει για την άνοιξη του 2009 είναι ότι προφανώς, όλοι μας έχουμε το Blues. Μπλε τσάντες, δηλαδή. Έχω 4 αξιοσημείωτα παραδείγματα για εσάς, πολλά από τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα καλύψουμε σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σε μελλοντικές δημοσιεύσεις, για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα πείτε σε όλους τους καλούς φίλους σας τι αυτοί Πρέπει να αγοράζετε.

Η τσάντα μεταφοράς Chloe Kathleen: Ειδικά όπως αυτή-είναι ένα είδος hobo-αλλά όχι καθώς και μου θυμίζει μια εξαιρετική τσάντα kooba που είχα μερικές εποχές πίσω. Πάρτε με το Net-A-Porter για $ 1695.

Το Miu Miu Crinkle Patent Tote: Ένα από τα προτιμώμενα πράγματα για το δέρμα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας είναι ότι παίρνετε πολύ πιο ζωντανά χρώματα μαζί του παρά με ματ δεχόμενα, καθώς και αυτό το Miu Miu Carry είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Πολλές από τις μπλε τσάντες αυτή τη σεζόν είναι ναυτικό, ωστόσο αυτό είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό εναλλακτικό, ενώ εξακολουθεί να είναι on-trend. Πάρτε με το Net-A-Porter για $ 1195.

Η τσάντα του Jimmy Choo Manda Suede: ο Jimmy Choo έχει κάνει μόνο πορτοφόλια εδώ και μερικά χρόνια, ωστόσο με εξαιρετική επιτυχία, καθώς και αυτή μπορεί να είναι η προτιμώμενη τσάντα μου από αυτά ακόμα. Πάρτε με το Net-A-Porter για $ 1595.

Το Fendi Big Navy Tote: Αυτή η μεταφορά είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει μια τσάντα που είναι ένα κομψό κομψό, ωστόσο, ακόμα σωστή για την καθημερινή τους ζωή-στο γραφείο, που περνάει γύρω από τα παιδιά, κλπ. για $ 1890.

Λοιπόν, παιδιά, εκεί πηγαίνετε. Πηγαίνετε διαθέσιμο καθώς και να ανακαλύψετε την προτιμώμενη μπλε τσάντα της σεζόν. Έχετε πολλά περισσότερα που πρέπει να εξετάσουμε; Δημοσιεύστε τα στα σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.