Jimmy Choo & Hunter Partnership

Οι περισσότεροι λάτρεις των πορτοφολιών είναι επίσης λάτρεις των παπουτσιών. Έτσι, αυτή η δημοσίευση θα είναι σε σχήμα σε ωραία, ανάμεσα σε όλα τα κουμπιά του πορτοφολιού του σχεδιαστή. Τα παπούτσια Jimmy Choo είναι θετικά κατανοητά σε όλο τον κόσμο, καθώς και η τελευταία συνεργασία τους με τον Hunter πρόκειται να έχουν την προσοχή του παπουτσιού του παπουτσιού. Ο Hunter, μια εικονική βρετανική μάρκα, ιδρύθηκε το 1856, καθώς και οι μπότες του Wellington είναι κατανοητές για την απόδοση, την ανθεκτικότητα καθώς και για την άνεση. Ο Hunter έχει μια αφοσιωμένη συμμόρφωση με όλο τον κόσμο που αγκαλιάζει όλους από τους αγρότες σε ροκ αστέρια στη βρετανική βασιλική οικογένεια. καθώς και ο Jimmy Choo συμμορφώνεται με το Fit ωραία. Ο Jimmy Choo μπορεί να μην είναι πανταχού παρούσα με τους αγρότες, ωστόσο celebs, rock stars, καθώς και ενθουσιώδεις παπουτσιών εκτός από το να φιγουριά σε εξαιρετικά σχεδιασμένα choo’s.

Η συνεργασία μεταξύ του Jimmy Choo & Hunter έχει οδηγήσει σε προχωρημένη απόδοση της εκκίνησης του Wellington με εκτύπωση κροκοδείλου καθώς και σε κορυφαία κορυφαία. Οποιοσδήποτε για αυτές τις μπότες είναι εντελώς κομψό, καθώς και η φθορά είναι το κλειδί. Για όλη τη βροχή Φλόριντα παίρνει το καλοκαίρι, θα χρησιμοποιούσα για αυτές τις μπότες. Εκτός από την κοινή χρήση αυτής της φωτογραφίας, μπορώ να φανταστώ τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας αυτές τις μοντέρνες μπότες από καουτσούκ καθώς και άλματα με λακκούβες. Έχω ήδη αποφασίσει να προχωρήσω στη λίστα αναμονής για αυτές τις μπότες. Οι μπότες θα προσφέρονται αποκλειστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και στο Διαδίκτυο στο www.jimmychoo.com από τον Ιούνιο του 2009. Θα προσφερθεί μια λίστα αναμονής για τις μπότες από την 1η Μαΐου στο www.jimmychoo.com . Hunter & Jimmy Choo Τιμές λιανικής πώλησης: £ 235, 295 καθώς και $ 395.

Εμπνευσμένο από κομψούς επισκέπτες εορτασμού, αυτή η περιορισμένη έκδοση μπότες παντρεύει τις πεμπτουσιώδεις πτυχές του Jimmy Choo με το αρχικό βρετανικό έθιμο του Hunter – τον τελικό συνδυασμό της μόδας καθώς και της λειτουργίας. Η θρυλική σιλουέτα Hunter με φυσικό κτίριο από καουτσούκ έχει ανάγλυφο με υπογραφή Jimmy Choo Crocodile Print καθώς και κορυφαία ποιότητα Top Bind. Χρυσό υλικό πόρπης, μεταλλικά πριτσίνια, καθώς και ένα επιπλέον ιμάντα μακράς ματιών προσθέτουν ενδιαφέρον για λεπτομέρεια. Μια επένδυση εκτύπωσης λεοπάρδαλης παρέχει μια αντίθεση ενάντια στο μαύρο γυαλιστερό καουτσούκ της μπότας. Παρέχεται στο αρχικό Black Hunter Box καθώς και επενδεδυμένο με λεοπάρδαλη εκτύπωση, οι μπότες έχουν μια μοναδική πλάκα αναγνώρισης, ενώνοντας τα λογότυπα αυτών των δύο εικονικών βρετανικών εμπορικών σημάτων.

“Είχα επηρεαστεί από εικόνες από τους εορτασμούς των γυναικών του ισχίου Brit στις φετιές τους. Αυτό οδήγησε στη συνεργασία μας με τον Hunter να δημιουργήσει μια ομαλή ερμηνεία του βρετανικού κλασικού “States Tamara Mellon, πρόεδρος του Jimmy Choo καθώς και ιδρυτή. Ο Hunter είναι ένα σημάδι της βρετανικής μεθόδου της ζωής, είτε πρόκειται για το City Slicking είτε για την αγκαλιάζοντας το φανταστικό ύπαιθρο. Ιδρύθηκε το 1856, Hunter Wellington Boots “ÿ Εξαιρετική απόδοση, ανθεκτικότητα καθώς και άνεση έχει καταλήξει να είναι θρυλική, με μια αφοσιωμένη συμμόρφωση με όλο τον κόσμο που αγκαλιάζει όλους από τους αγρότες σε ροκ αστέρια στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο Peter Mullen, πρόεδρος του Hunter, σχολιάζει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Jimmy Choo για να παράγουμε μια εξαιρετικά προηγμένη ενσάρκωση της αρχικής μας μπότας Wellington. Και οι δύο μάρκες έχουν μια ισχυρή οπτική ταυτότητα που λειτουργεί καλά ολοκληρωμένη – η προκύπτουσα μπότα έχει ένα μοναδικό DNA της κομψής πρακτικότητας. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.