Παρουσιάζοντας την τσάντα Céline Trifold

Η αγάπη σας για την Céline φαίνεται να μην γνωρίζει όρια. Όταν η μάρκα χτύπησε το χρυσό με τις αποσκευές του και στη συνέχεια άρχισε να παράγει περισσότερες τσάντες που πρέπει να έχουν, οι λάτρεις της Céline στο Purseforum παρατάσσονται για να πάρουν τη δική τους και οι αναγνώστες του PurseBlog ήταν εκεί. Από τότε, οι λάτρεις της τσάντας περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο μεγάλο χτύπημα της μάρκας.

Εισαγάγετε την τσάντα Trifold Céline, την τσάντα που είναι βέβαιο ότι θα πάρει τους λάτρεις της τσάντας και τους λάτρεις της Céline ενθουσιασμένοι. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από αυτή την τσάντα και έπρεπε να πάρω τα χέρια μου σε αυτό για να δω πώς λειτούργησε, και είμαι ευτυχής που το έκανα. Ως εικόνα αποθεμάτων, ο σχεδιασμός φαίνεται λίγο απλός, αλλά μόλις το φτάσετε στην αγκαλιά σας, συνειδητοποιείτε ότι είναι η μεγάλη αδελφή της πολύ δημοφιλούς τσάντας Trio Céline, προσφέροντας τρία εσωτερικά διαμερίσματα σε πολύ πιο ευρύχωρη κλίμακα.

Ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός ώστε να χάσετε πόσο όμορφο είναι. Το δέρμα είναι παχύ και πλούσιο, το οποίο επιτρέπει στην τσάντα να κρατάει το σχήμα του λίγο, αλλά συνολικά είναι αρκετά ρευστό και μετατρέπεται εύκολα στον ώμο σας για να καλύψει τον χρήστη. Οι κορυφαίες λαβές ταιριάζουν εύκολα πάνω από τους ώμους σας και κάθεται με ασφάλεια, αν έτσι θέλετε να το μεταφέρετε. Υπάρχουν δερμάτινα κορδόνια στις πλευρές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλίσουν το κεντρικό διαμέρισμα, μαζί με δερμάτινα κορδόνια στην κορυφή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλείσουν την τσάντα. Με περισσότερη χρήση, αυτοί οι ιμάντες θα συνδέονταν εύκολα, αλλά από τη στιγμή που η τσάντα που είχα ήταν ολοκαίνουργια, η γραβάτα δεν κράτησε τόσο καλά όσο θα ήθελα.

Το εσωτερικό είναι το καλύτερο μέρος και θυμίζει μια μεγαλοπρεπή έκδοση της τσάντας Trio, με τρία χωριστά διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένου ενός με κλείσιμο φερμουάρ, στην κορυφή. Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας μιας τσάντας με εσωτερικά διαμερίσματα, ειδικά αν είναι εύκολο να αποκτήσουν πρόσβαση και χρήση, τα οποία είναι τα Trifold’s. Οι συνολικές διαστάσεις είναι 15 “x 9” x 5 “και αυτή η τσάντα είναι διαθέσιμη μέσω Céline για $ 3.100.

Τι πιστεύετε για την τσάντα Céline Tri-Fold;

Leave a Reply

Your email address will not be published.