Τελικά εδώ, η τσάντα Darcy της Rebecca Minkoff X Purseforum Darcy στο Nordstrom

για την απελευθέρωση της πολυαναμενόμενης και εξαιρετικά συνεργατικής Rebecca Minkoff X Purseforum Bag έχει τελικά φτάσει στο αποκορύφωμά της. Μετά από μήνες κατά την παραγωγή, με εισροή από την Rebecca και χιλιάδες μέλη του Purseforum, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι όχι μόνο έχει δημιουργηθεί η τσάντα, αλλά μεταφέρεται αποκλειστικά στο Nordstrom.

Εάν δεν συμμετείχατε στη διαδικασία σχεδιασμού, επιτρέψτε μου να σας δώσω λίγες πληροφορίες σχετικά με το πώς η τσάντα αυτή είναι. Η Rebecca Minkoff ήταν πάντα οπαδός του Purseforum και παραμένει να ασχοληθεί με την πιστή Minkette Fan Base εκεί. Επιλέξαμε ότι ένας καταπληκτικός τρόπος για να δείξουμε την αμοιβαία αγάπη και τον θαυμασμό μεταξύ της και των οπαδών της θα ήταν με το να έχουν τα μέλη του Purseforum να ψηφίσουν για να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας ολοκαίνουργιας τσάντα Rebecca Minkoff. Η διαδικασία σχεδιασμού πήρε μερικούς γύρους μικροαλλαγές για να το κάνει σωστό, αλλά με τις ψήφους των μελών και το αιχμηρό μάτι της Rebecca, το τελικό προϊόν έφτασε και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, σε αυτό το σημείο, η τσάντα χρειαζόταν ένα όνομα. Γύρισαμε ξανά στα μέλη του Purseforum για να επιλέξουν το αγαπημένο τους και η τσάντα ήταν βαρεθεί “Darcy”.

Η τσάντα Rebecca Minkoff x Purseforum Darcy δείχνει μια συρροή των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και του σχεδιασμού με τρόπο που δεν έχει δει ποτέ πριν. Οι φίλοι μας στο Nordstrom έλαβαν άνεμο αυτής της συνεργασίας και επέλεξαν ότι δεν μπορούσαν να χάσουν την ξεχωριστή ευκαιρία – θα είναι ο αποκλειστικός λιανοπωλητής του έργου, τόσο σε καταστήματα όσο και σε απευθείας σύνδεση. Μετά από όλα, ποιος καλύτερος τρόπος για να φιλοξενήσετε τους πελάτες σας παρά να μεταφέρετε μια τσάντα που αναπτύχθηκε από αυτούς, γι ‘αυτούς;

Τώρα, λίγο περισσότερο για την όμορφη τσάντα Darcy, εμείς; Οι ψηφοφόροι του Purseforum ήθελαν αυτή την τσάντα να είναι μια καταπληκτική καθημερινή επιλογή που ήταν εύκολο να μεταφερθεί, έτσι οι διπλές κορυφαίες λαβές, καθώς και μια μακρά, ρυθμιζόμενη λήψη ιμάντα. Υπάρχουν επίσης εξωτερικές τσέπες με φερμουάρ και πτερύγια, και το εσωτερικό είναι φιλικό προς την τεχνολογία, οι οποίες θα κάνουν τις ανάγκες σας ένα αεράκι. Συγκεκριμένα, λατρεύω το πολύ πιο δομημένο σχήμα, το οποίο θα δώσει στο Darcy μια κομψή ατμόσφαιρα χωρίς να χάσει το ισχίο και τις εκπληκτικές πινελιές της Rebecca Minkoff. Ένα από τα άλλα καλύτερα μέρη είναι ότι η τσάντα γίνεται στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ώθησης από τα minkettes του Purseforum. Αυτή η τσάντα έχει δημιουργηθεί εδώ και πολλούς μήνες με τόνους αγάπης για το εμπορικό σήμα και τώρα μπορεί να είναι δικός σας μέσω της Nordstrom. Ω, ανέφερα πόσο καταπληκτική είναι η τιμή: προ-παραγγελία για $ 395 μέσω του Nordstrom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.