Οι νέες τσάντες Fendi Fall

Τέλος, μετά από ένα καλό έτος απρόσιτο για το μέσο γυναικείο ανθρώπινο ον, ο Fendi κυκλοφόρησε τρία νέα μοντέλα τσάντα κατασκοπείας, τα οποία, προς έκπληξή μας Saks πέμπτο. Μιλάμε ότι είναι σπάνιο ότι θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο πιο επιθυμητό της Αμερικής εδώ και μήνες, χωρίς καμία επιτυχή παρατήρηση. Στην πραγματικότητα, περπατήσαμε στο κατάστημα του Bal Harbor Fendi πριν από περίπου 2 μήνες, ζητώντας για μια χρυσή τσάντα κατασκοπείας και η κυρία πωλήσεων μόλις κάλεσε Megs την περασμένη εβδομάδα. Τα ακριβή λόγια της εξέφρασαν όπως “καλύτερα έρχονται μέσα στην ώρα, ή θα το βάλω εκεί έξω και θα φύγει μέσα σε δέκα λεπτά”. Είναι επιθυμητές, εντάξει.

Οι τσάντες κατασκοπείας για το φθινόπωρο δεν είναι του συνηθισμένου σας είδους, αυτές οι δημιουργίες είναι μοναδικές και διακριτικές. Πρώτον, η τσάντα κατασκοπείας Fendi Velvet Squirrel για $ 3.318. Η πολυτελή τσάντα βελούδου είναι κεντημένη με αφρώδη στρας και διαθέτει υφασμένες διπλές λαβές βελούδινης βελούδας. Όσο έχω έρθει να μην μου αρέσει προσωπικά τους σκίουρους τα τελευταία χρόνια, αυτή η τσάντα δεν το κάνει για μένα. Προτιμώ τις κανονικές τσάντες κατασκοπείας, είτε σε υφαντή είτε σε απλή δερμάτινη μορφή. Αλλά πήρε ότι η ηλεκτρονική προ-παραγγελία από πριν από λίγες ημέρες έχει ήδη αποσυρθεί από τον ιστότοπο Saks, η ζήτηση ήταν σίγουρα εκεί.

Με μια έντονη τιμή σχεδόν $ 10k, αυτή η πολυτελή απόκλιση κατάσκοπος θα είναι σίγουρα επάνω για αρπαγές για κάποιο χρονικό διάστημα. Η χνουδωτή λευκή δανική γούνα Mink, μαζί με τις διπλές λαβές μεταλλικών πλέγματος Silvertone και η λεπτή σατέν επένδυση κραυγάζουν πάνω από τις κορυφές της οροφής του ψηλότερου κτιρίου στην πόλη… Αν θέλετε η τσάντα σας να κλέψει την προσοχή σας θα φτάσετε από το δικό σας Αντ ‘αυτού, σας συμβουλεύω να προ-παραγγείλετε αυτήν την τσάντα νυφίτας μέσω του Saks.

Ο κεντημένος κατάσκοπος εκπέμπει μια πολύ μεγάλη προσφυγή. Λίγο πολύ homespun για το γούστο μου. Δεν υπάρχει αδίκημα σε κανέναν από τους αναγνώστες μας, αλλά με όλα τα κεντημένα τσάι και χάντρες, η τσάντα μοιάζει με πραγματικά παλιές κυρίες θα φαινόταν πανέμορφες με αυτό. Και σίγουρα δεν είναι νέες, μοντέρνες κυρίες σαν megs και τον εαυτό σας. Αλλά ποιος είμαι για να κρίνω αυτό *snicker *. Και πάλι, επιτρέψτε μου να τονίσω το σημείο μου. Αν έπρεπε να περάσω μερικά μεγάλα σε έναν κατάσκοπο, είναι 4-λίγο G σε έναν κανονικό δερμάτινο κατάσκοπο (μαζί με το χρόνο αναμονής) και όχι $ 6.000 για αυτόν τον κεντημένο κατάσκοπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.