Ειδοποίηση τάσης: Fox Tails

Μεταβίβαση Δεξιά: Ο Henry Beguelin Croc ανάγλυφη με τη γοητεία της Fox Tail, $ 1645. Gucci Smilla Top Land, $ 5200. Henry Beguelin Fox ολοκληρωμένο tote, $ 1520. Όλα μέσω του Neiman Marcus.

Έχω κατά νου μερικές εποχές πίσω όταν ο Louis Vuitton έκανε το ντεμπούτο του Detachable Fox Tails στο διάδρομο της άνοιξης του 2010, καθώς όλοι έριξαν ένα σχήμα για το πόσο ανόητο και κολλώδες και παράλογο ήταν. Λοιπόν, είναι ένα χρόνο καθώς και μισό αργότερα, καθώς και τώρα φαίνεται ότι το Vuitton καθώς και ο Marc Jacobs ήταν, όταν και πάλι, πολύ περισσότερο από ένα πλήρες ημερολογιακό έτος μπροστά από την καμπύλη. Έχει φτάσει στο σημείο ότι δεν αμφισβητώ πια το όραμα της μάρκας. Αν ο Vuitton δημιουργεί μια τσάντα που δεν μου αρέσει, απλά υποθέτω ότι δεν είμαι ακόμα προχωρημένος για να κατανοήσω τη λαμπρότητα του.

Και αυτό μπορεί να συνέβαινε, αν η απροσδόκητη αποδοχή του κλάδου της Fox Tail Accouterments είναι κάθε είδους ένδειξη. Τόσο το Gucci όσο και ο Henry Beguelin δημιούργησαν τσάντες διακοσμημένες με ουρές (ή ουρά-όπως furballs) για το φθινόπωρο του 2011, καθώς και το Gucci θα σας προσφέρει μια χαλαρή ουρά προσφυγή για να προσθέσετε σε οποιοδήποτε είδος τσάντας στη συλλογή σας επίσης. Απροσδόκητα ο Louis Vuitton φαίνεται ότι ήταν σε κάτι. Θα φορούσατε αυτήν την τάση; Τι θα συμβεί αν η “Fox Tail” ήταν faux; Κυρίως, ζηλεύω ότι οι Megs επέλεξαν ένα από τα ζεστά ροζ Vuitton απευθύνονται σε λίγες εποχές πίσω, όπως και δεν το έκανα. Επίσης, αν κάποιος τύπος από εσάς βλέπετε μια τεχνητή επιλογή εκεί έξω, ενημερώστε μας.

Henry Beguelin Croc-Embossed Carry με Fox Charm, $ 1645 μέσω του Neiman Marcus

Gucci Smilla Top Handle, $ 5200 μέσω του Neiman Marcus

Henry Beguelin Fox Comprehensive Tote, $ 1520 μέσω του Neiman Marcus

Gucci Fur Charm, $ 590 μέσω του Neiman Marcus

Leave a Reply

Your email address will not be published.