Πάρτε την άνοιξη σας με το Valentino

Valentino αγκαλιάζει το floral, καταπράσινο εμπόριο όλο το χρόνο, ωστόσο οι τσάντες της άνοιξης είναι πάντα οι πιο διασκεδαστικές, για να μην αναφέρουμε το πιο κατάλληλο σεζόν. Πραγματικά, ο μόνος μήνας από το έτος όπου είμαι τόσο εκστατικός για ζεστές καιρικές συνθήκες που θα σκεφτόμουν να φέρω μια τσάντα που είναι πραγματικά καλυμμένη με λουλούδια είναι ο Απρίλιος, πράγμα που κάνει σήμερα το Lucky Day της Lucky Day του Flower Tote του Valentino Fany.

Η επιθυμία να ξεσπάσουμε τα παντελόνια από λινά καθώς και τις κορυφές των δεξαμενών αποθήκευσης είναι εξαιρετικά ισχυρή αυτή τη στιγμή, γεγονός που κάνει αυτό το να φαίνεται πολύ πιο κατάλληλο. Μέχρι τη στιγμή που η πραγματικά καυτή καθώς και η κολλώδης κατάσταση του καλοκαιριού, είμαι βέβαιος ότι θα είμαι άρρωστος από λουλούδια, καθώς και κοριτσάκι στα σύνολα τους καθώς και απλά θέλει κάποιος να ενεργοποιήσει το κλιματιστικό επίσης όπως με αφήνει μόνη μου. Προς το παρόν, όμως, θα ήθελα να κάνω μια βόλτα με ένα πάρκο με αυτό το χέρι στο χέρι μου.

Αυτή η τσάντα χρειάζεται το είδος της πλήρους φούστα φόρεμα καθώς και τα απαλά τακούνια που δεν έχω πραγματικά στο ντουλάπι μου, ωστόσο αυτό δεν με εμποδίζει να φανταστώ τον εαυτό μου ως γυναίκα της Άνω Ανατολής που γεύματα σε ένα Oscar de La Renta Frock καθώς και ένα ζευγάρι σανδάλια Vivier, φέρτε αυτή την τσάντα με προσοχή στον απατεώνα του βραχίονα μου. Στην γνήσια ζωή, έχω μαύρα και μοβ μαλλιά καθώς και να φορούν μεγάλη εκτύπωση ζώων, οπότε αυτή είναι μια τσάντα που θα παραλείψω, ωστόσο είναι διασκεδαστικό να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως μία από αυτές τις γυναίκες παρόλα αυτά. Πάρτε με τον Neiman Marcus για $ 2795.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.