Αυτό ή αυτό: Croc εναντίον Croc-Embossed;

Σχετικά με τη συμφωνία με αυτό, η διαφορά μεταξύ αυθεντικού κροκοδείλου καθώς και ανάγλυφου κροκοδείλου δεν μπορούσε να φανεί πολύ πιο μεγάλη. Το ένα είναι η “πραγματική συμφωνία”, ένα αληθινό εξωτικό, ένα θέαμα που βλέπεις. Το άλλο … ίσως όχι τόσο πολύ, ίσως ένα απλό wannabe. “Μπορεί ακόμη και να υπάρξει μια σύγκριση μεταξύ των δύο;”, θα ρωτούσε η μόδα. Εγώ είμαι ο ντροπαλός τσάντα-εθισμένος, ωστόσο, δηλώνει ναι!

Οι τσάντες με κροκίδες ήταν όλες δημοφιλείς, δεδομένου ότι η ανθρωπότητα διαπίστωσε ότι το δέρμα μπορεί να σφραγιστεί για να μοιάζει με ερπετά, τα οποία όχι μόνο εξυπηρετούν μια προσιτή, ωστόσο, συχνά συχνά μια ακόμη πιο ευχάριστη (και άξια άξια) από το αυθεντικό κροκόδειλο δέρμα αυτά. Φυσικά, όλοι μας δικαιούνται τις προτιμήσεις μας-ενώ θα ήμουν απολύτως υλικός με ένα croc-ενσωματωμένο sac de jour (ή ακόμα και το συνηθισμένο δερμάτινο, δεν είμαι επιλεκτικός άγιος laurent!), Ο Dave Oancea προφανώς προτιμά να προτιμά Μεταφέρετε το $ 500.000 Himalaya Birkin ως τσάντα φορητού υπολογιστή, με την απόλυτη φρίκη πολλών.

Για πολλούς από εμάς τους θνητούς, όμως, το αν θα τεχνητό ή όχι για το faux, συχνά βράζει σε λίγους μόνο καθοριστικούς παράγοντες, όπως η αισθητική, η χρηστικότητα, η οικονομική προσιτότητα καθώς και η βιωσιμότητα, οι οποίοι μας οδηγούν να κάνουμε μια ορθολογική απόφαση να αγοράστε την εν λόγω τσάντα. Εκτός αν είστε εγώ, καθώς και παράλογα καταναλώνονται με τον λοχίας Matte Crocodile όλη την ώρα Cabas από το Métier London. Τότε ο Θεός σε βοηθά.

Έτσι, ενώ προσπαθούμε να κάνουμε μια επιλογή βασισμένη στην “ορθολογική” συλλογιστική (ενώ φώναζε στην καρδιά μου να κλείσει), το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να αναθεωρήσουμε τα πλεονεκτήματα καθώς και τα μειονεκτήματα της αγοράς ενός κροκοδείλου έναντι της αγοράς πορτοφόλι. Πρώτα πρώτα, τα δέρματα κροκοδείλου, καθώς και πολλά exotics γενικά, είναι ακριβά! Εκτός από ναι, μπορείτε να δηλώσετε ότι μιλάμε για τσάντες σχεδιαστών εδώ, δαπανηρή είναι η Thang μας. Ωστόσο, οι τσάντες Croc είναι εκτός έδρας, το κόστος-ως-πολύ-ως-ένα σπίτι ακριβό, καθώς και οι δυνατότητες είναι, πολλοί από εμάς δεν είναι έτοιμοι να μειώσουν αυτά τα πολλά χρήματα σε μια τσάντα (παρά τις καρδιές μας τραγουδούν διαφορετικά). Στην πραγματικότητα, μια βασική σύγκριση μεταξύ ενός αυθεντικού κροκοδείλου Givenchy Antigona, που λιανικώς για $ 36.000, καθώς και για ένα croc-Embossed Antigona, προσέφερε ιδανικό τώρα στο Neiman Marcus για $ 2.490, υπογραμμίζει αυτή τη έντονη διαφορά, παρόλο που οι τσάντες τους μοιάζουν πραγματικά.

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη διαφορά;

Αυτό δεν πρόκειται να αποτιμήσει τις σακούλες κροκοδείλου σε οποιονδήποτε τρόπο, ωστόσο. Οι κροκόδειλοι αναπαραγωγής είναι μια δαπανηρή υπόθεση, καθώς και η δημιουργία μιας ολόκληρης τσάντας από αυτό χρειάζεται δεξιότητα – δεν αμφισβητείται ότι οι ίδιοι οι τσάντες είναι τα πράγματα που είναι κατασκευασμένα από τα όνειρα. Ωστόσο, αν δεν είστε κάποιοι Kardashian ή Jennifer Lopez, απλά η πιστεύεται ότι παίρνετε την αξιόλογη ερπετή σας από την ντουλάπα σας στοιχειώνει μέχρι θανάτου! Κατά μήκος της διατήρησης του ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των ζυγών του κροκοδείλου (ή του φιδιού) να ανυψώνουν ή να στεγνώσουν, τα οποία χρειάζονται τα δικά του ειδικά κλιματιστικά καθώς και προϊόντα φροντίδας. Το αποτέλεσμα? Το γοητευτικό σας εξωτικό τσάι παραμένει στην ντουλάπα σας που χτυπάει στην ενυδατική κρέμα, ενώ συνεχίζετε να αισθάνεστε ένοχοι επειδή δεν χρησιμοποιείτε μια τσάντα που ξοδεύετε τόσο πολύ. Φυσικά, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια τσάντα με κροκίδες, αν όχι για οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον για την ειρήνη του μυαλού σας, τι σκέφτεστε;

Δεύτερον, με τη διαμάχη σχετικά με τη βιωσιμότητα, καθώς και τη σκληρότητα εναντίον των ζώων που έχουν αναπτυχθεί πάρα πολύ από το πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας, η μετάβαση στο τεχνητό μονοπάτι ίσως ποτέ δεν ήταν πολύ πιο μοντέρνο από τώρα. Δεν υπάρχει μόνο μοσχάρι με κροκίδες, ωστόσο, επίσης, επίσης, με το Croc-Embossed vegan δερμάτινες επιλογές, με την ευγένεια των σπιτιών όπως η Stella McCartney, καθώς και η Vivienne Westwood, η οποία επίσης προφανώς εκπέμπει λιγότερο CO2, καθώς και να πάρει λιγότερο νερό από τους αντίπαλους που κατασκευάζουν δερμάτινα.

Εκτός αυτού, οι ίδιοι οι σχεδιαστές έχουν μεγάλη περιτύλιξη όταν χειρίζονται δερμάτινα δερμάτινα, δημιουργώντας περίεργες παραλλαγές της κλεψύδρας Balenciaga, της Chloe Abby ή του Wandler Hortensia, ενώ τα πολύ πιο “πρωταρχικά” σπίτια μόδας φαίνεται να μένουν με δοκιμασμένες -και δοκιμασμένα σχήματα όπως το Hermès Birkin ή το Louis Vuitton Capucines όταν κατασκευάζουν αυθεντικό κροκόδειλο. Αυτό έχει το πρόσθετο μειονέκτημα του ελέγχου των νόμιμων σάκων-crocodile ως “παλιά” ή “βαρετή”, χαρακτηριστικά που πολλοί σχεδιαστές θα προσπαθούσαν να αποστασιοποιηθούν από τη σημερινή αγορά υψηλής τεχνολογίας. Ο Chanel έφτασε ακόμη και μέχρι να απαγορεύσει τη χρήση των εξωτικών από τη γραμμή παραγωγής του εξ ολοκλήρου, έρχεται αντ ‘αυτού με νεότερα στυλ όπως τα ιριδίζοντα/γοργόνα πτερύγια, καθώς και εγώ, για ένα, σίγουρα δεν παραπονιέμαι.

Για λίγο καιρό τώρα, το ανάγλυφο Croc ήταν τεράστιο στη μόδα, ένα must-have στις παραλλαγές των σχεδιαστών όπως το Mulberry, το Saint Laurent καθώς και το Staud, οπότε έχει, στην πραγματικότητα, κατέληξε να είναι ένα στυλ από μόνη της, θεωρείται ως εναλλακτικός σε αυθεντικό κροκόδειλο. Τελικά φαίνεται, ίσως εκείνοι οι άνθρωποι που είχαν νόημα μόδας είχαν δίκιο, δεν μπορεί να υπάρξει αναμφισβήτητα καμία σύγκριση μεταξύ των δύο, αφού είναι και οι δύο τόσο ευρέως διώρυγεςNG στυλ. Πιθανότατα δεν υπάρχουν λόγια στην αγγλική γλώσσα για να αποκαλύψουν ακριβώς πώς αισθάνονται οι ερασιτέχνες της τσάντας μας απλά να παρατηρήσουν έναν αυθεντικό κρουαζιερόπλοιο Birkin, πόσο μάλλον να έχουν ένα. Ωστόσο, όταν αφορά την πρακτικότητα καθώς και την καθημερινή χρήση, δεν θα έδινα την εξωτική επικράτεια, ακόμα κι αν είναι τόσο δελεαστικά που σχεδόν πείστε τον εαυτό σας να βγάλετε μια δεύτερη υποθήκη.

Το ένα είναι ένα εξωτικό, καθώς και χρειάζεται να ξοδέψετε αμέτρητα δολάρια σε αυτό, καθώς και τότε μερικά περισσότερα για να το φροντίσετε. Ενώ το άλλο είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρηθεί, (σχετικά) φιλική προς το πορτοφόλι, καθώς και πιθανότατα δεν θα σας παρείχε ταιριάζει απλά να πιστεύετε για να το βγάλετε από το ντουλάπι σας.

Η επιλογή μεταξύ του CROC καθώς και του Croc-Embossed, υποθέτοντας ότι έχετε ορθολογική συλλογιστική από το δρόμο, είναι ένα ευχάριστο δίλημμα! Λοιπόν, ποιο θα επιλέγατε;

Συντάκτες Σημείωση: Αν μαντέψατε ανάγλυφο Croc στα αριστερά καθώς και αυθεντικά στα δεξιά, μαντέψατε σωστά!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.