Η Diane von Furstenberg Stephanie παίρνει την τσάντα

επειδή η πολύ επιτυχημένη Diane von Furstenberg Stephanie Hobo βγήκε για πρώτη φορά, έχω περάσει από πολλά στάδια σκέψης πάνω του. Πρώτον, μου άρεσε πολύ που χρησιμοποίησαν τον καιρό με τρόπο που ήταν, όσο μπορούσα να πω, και τα δύο νέα στον κόσμο της τσάντας και πραγματικά ενδιαφέρον. Ήθελα να έχω ένα.

Και τότε είδα πώς κρεμάστηκε σε μερικές γυναίκες και πόσο τεράστια ήταν, και δεν ήμουν σίγουρος. Τότε είδα μια ελαφρώς μικρότερη έκδοση και ήξερα ότι μου άρεσε. Τότε αναρωτήθηκα αν πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν ήδη πάει σε αυτό το συγκρότημα για να υπάρξει ένα κάθισμα που έμεινε για μένα. Με την εισαγωγή του Diane von Furstenberg Stephanie παίρνει την τσάντα, ωστόσο, γνωρίζω ότι οι λαοί στο DVF απλά δοκιμάζουν τη δέσμευσή μου και τελικά με ανταμείβουν με τη δική μου ιδανική έκδοση της τσάντας Stephanie.

Έχω την τάση να επιλέξω hobos σε άλλες τσάντες και τα αγαπημένα μου hobos είναι μακρύτερα από ό, τι είναι ευρεία και κρεμούν στη μέση μου. Έχω πολλές τσάντες που δεν πληρούν αυτή την περιγραφή, αλλά τείνω να βυθίζω πολλούς προς τσάντες που κάνουν. Η αρχική έκδοση της Stephanie, ενώ ήταν άγρια ​​δημιουργική και μοναδική, δεν ήταν απλώς το είδος της τσάντας που τείνω να χρησιμοποιώ συχνά.

Αυτό το παίρνει την έκδοση τσάντα, ωστόσο, είναι πολύ πιο κοντά στο ένα αληθινό βορρά μου. Έχει ακόμα όλη τη γοητεία της αρχικής Stephanie μέσα από το χρυσό υφαντό δέρμα, αλλά σε ένα σχήμα που είναι λίγο πιο συμβατικό και όχι τόσο τεράστιο. Αλλά ίσως … είναι πολύ συμβατικό, ίσως; Εδώ πηγαίνω ξανά … αγοράστε μέσω του ShopBop για $ 875.

Leave a Reply

Your email address will not be published.