PurseForum Roundup – 22 Απριλίου

Ποιος είναι έτοιμος για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο; Είμαστε σίγουρα, καθώς και είμαστε ευχαριστημένοι που επιλέξατε να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο με μια ακόμη έκδοση του Purseforum Roundup. Αυτή την εβδομάδα, η Άνοιξη ήρθε στο Mulberry, προκάλεσε κάποιες καυτές ανησυχίες σχετικά με την ανησυχία της εβδομάδας Subforum καθώς και περισσότερο.

Βρήκατε την ανησυχία μας για το Subforum της εβδομάδας; Αυτή η αρκετά νέα λειτουργία του Purseforum κρατά τη λύση σε όλες τις καυτές μας ερωτήσεις, όπως “Ποιο είναι το τελευταίο πορτοφόλι που αγοράσατε” (απάντησε όμορφα από το Dextersmom με αυτό το Balenciaga Metal Plate City), “Ποια από τις τσάντες σας σας παίρνει τα περισσότερα συγχαρητήρια , “Καθώς και το γλυκόπικρο” Ποια είναι η τσάντα που έφυγε; ”

Στο Mulberry αυτή την εβδομάδα, ο Bromley μοιράστηκε μια αρκετά αγορά με τους οπαδούς μου Mulberry, οι οποίοι σίγουρα εκτιμούσαν το ποπ του χρώματος. Πηγαίνετε εδώ για να δείτε τι ήταν στην τσάντα! Το ButtonNeux έλαβε επίσης μια ζωντανή νέα τσάντα καθώς και μας αντιμετώπισε μια οικιακή εικόνα στο νήμα της έκθεσης.

Οι γυναίκες μου μουριάς αγαπούν τις τσάντες της άνοιξης, καθώς και το νήμα των λουλουδιών, έναν ευτυχισμένο προορισμό γεμάτο τσάντες ματιών, καθώς και υπέροχους κήπους. Αυτή η γοητευτική τσάντα ανήκει στο Loveheart, που επίσης αρέσουν τα νάρκισσους, τα οποία είναι οι πρώτοι λαμπτήρες άνοιξης που εμφανίζονται σε πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό το νήμα θα φωτίσει την ημέρα σας, που υποσχόμαστε!

Πώς είναι αυτό για ένα ποπ χρώμα; Ανακαλύψαμε αυτό το πολύτιμο κόσμημα στο νήμα των αγορών που δεν αγόρασε. Αυτά τα νήματα μπορούν να ανακαλυφθούν στα περισσότερα από όλα τα subforums σχεδιαστών μας, καθώς και μας αρέσει να βλέπουμε το φάσμα των σακουλών καθώς και αξεσουάρ που ανακαλύπτουμε όταν τα μέλη μας ομολογούν να εξαπολύουν τους προτιμώμενους σχεδιαστές τους. Αυτό το πορτοφόλι Liberty ανήκει στο Minlolipop, καθώς φαίνεται ότι μπορεί να βλέπουμε μια μεταφορά που να ακολουθεί, οπότε κρατήστε τα μάτια σας σε αυτό το νήμα για να δείτε τι άλλο κάνει μια εμφάνιση.

Στο Hermès, το στυλ “εξαπάτησης στο εμπορικό σήμα” μετατοπίζεται κάπως καθώς τα μέλη μας μοιράζονται τις “μη Hermès Indulgences”. Για την Amozo, αυτό μόλις πρόσφατα σήμαινε ότι μοιράζεται την έκκληση της Karlito μαζί με την εκπληκτική Birkin καθώς και την υπόθεση καρτών.

Οι λάτρεις της τσάντας καταλαβαίνουν τι σημαίνει το πορτοκαλί κουτί, αφού πάντα κρατάει κάτι ιδιαίτερο μέσα. Αυτή την εβδομάδα, ανακαλύψαμε ένα Teeny Weeny Hermès Evelyn, ένα από τα παλαιότερα στυλ της μάρκας από τη μέθοδο πίσω όταν εξειδικεύεται κυρίως σε ιππικά αντικείμενα. Πηγαίνετε στο νήμα της JW10029 για όλες τις λεπτομέρειες της νέας τσάντας της, καθώς και για την υπόλοιπη οικογένεια τσάντα Hermès.

Ανακαλύψαμε ένα ακόμη αξεσουάρ τσάντας από τη συλλογή του Amozo που θέλαμε να μοιραστούμε: αυτή τη φορά, ένα ιμάντα από τα ζεύγη Fendi, καθώς και προσθέτει λίγο διασκέδαση σε αυτό το παραδοσιακό Evelyn. Το σκάψαμε αυτό στο Hermès που οδηγεί στο νήμα του καθίσματος του ταξιδιώτη, το οποίο ποτέ δεν απογοητεύει.

Αυτός ο θαυμάσιος συμπλέκτης Saint Laurent εμφανίστηκε σε YSL αυτή την εβδομάδα, καθώς και πρέπει να συγχαρούμε maianh_96 σε μια επιλογή νομάρχη για την πρώτη του τσάντα από τον Saint Laurent, αν και θα είναι πάντα ο Yves Saint Laurent σε μας.

Η Bagnshoes5 ψάχνει για βοήθεια επιλέγοντας ποιες από αυτές τις τρεις τσάντες για να προσθέσουν στη συλλογή της. Μας αρέσει μια συνεργατική απόφαση, καθώς και υπάρχει προφανώς ακόμα καιρός για όλους μας να αξιολογήσουμε εδώ. Ποιό είναι το αγαπημένο σου? Είμαστε μερικοί στο YSL σε αυτή την περίπτωση, αν και το Gucci είναι μια ωραία λαβή το κλασικό.

Το WOC ή το πορτοφόλι σε μια αλυσίδα είναι μια ουσιαστική τσάντα, καθώς και μια επιλογή entry-level για τις μεγάλες προσφορές που δοκιμάζουμε ένα νέο εμπορικό σήμα. Αυτό το νήμα στο YSL είναι μια ωραία σύγκριση μεταξύ WOCs από το Chanel καθώς και από το YSL. Εάν αυτή η ντουλάπα είναι απαραίτητη στη λίστα επιθυμιών σας, αυτή είναι η τοποθεσία για να κατανοήσετε περισσότερα!

Το SAD16480 δεν πρέπει να είναι ατυχές τώρα, αφού αυτοί οι δύο νέοι προπονητές είναι απλά πανέμορφοι! Αυτή η τσάντα κάνει πραγματικά κύματα στο purseforum, καθώς και πολλά από τα μέλη του προπονητή μας πηγαίνουν απατεώνες. Επιθεωρήστε την ομορφιά Teal από το Loco4Coco καθώς και αυτό το παραδοσιακό μαντήλι από το Teagaggle. Φυσικά, υπάρχουν πολλές περισσότερες τσάντες για να δείτε στο λεωφορείο, όπως το μάτσο των τσάντες στο νήμα της άνοιξης 2016 PCE – εξακολουθεί να είναι ισχυρό!

Επίσης, ένα καθυστερημένο χαρούμενο γενέθλια στο Coachcruiser, ο οποίος έχει υπέροχη γεύση καθώς και επέλεξε δύο καταπληκτικές τσάντες για να γιορτάσει την ξεχωριστή ημέρα της. Αυτή η μοβ επένδυση είναι απλά υπέροχη!

Αυτό είναι για εμάς. Η εικόνα του Doutzen από τις νεότερες αγορές παπουτσιών μας έκανε να σκεφτόμαστε: Ήρθε η ώρα για νέα παπούτσια! Έτσι, πηγαίνουμε.

Έχετε μια φανταστική εβδομάδα καθώς και να πείτε σας χάρη σε εσάς που σταματάτε. Θα σας δούμε για άλλη μια φορά την επόμενη Παρασκευή, καθώς και να θυμάστε, εάν με οποιοδήποτε είδος δυνατότητας έχετε σχέδια αυτό το Σαββατοκύριακο για να επιθεωρήσετε την πρεμιέρα της σεζόν του Game of Thrones, βεβαιωθείτε ότι το νήμα της εποχής 6 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.