Οι Celebs φέρνουν Burberry, Boyy και Louis Vuitton στο NYFW

Εδώ είναι μερικά διάφορα tidbits από το NYFW: Bill Nye Ο επιστήμονας τύπος περπάτησε σε μια παράσταση, όπως και η Miley Cyrus! Ο Tom Ford επέλεξε να παρουσιάσει το NYFW του, το Λος Άντζελες, το οποίο είμαι βέβαιος ότι δεν συγκίνησε όλους. Και υποθέτω τώρα ότι οι επιρροές Tik Tok παίρνουν προσκλήσεις στο NYFW; Αν και θα πρέπει να τους επισημάνετε, γιατί δεν είμαι στο Tik Tok. Η εβδομάδα μόδας του Λονδίνου ξεκινά σήμερα και είμαι βέβαιος ότι πολλά από τα celebs που εμφανίζονται μέσα βρίσκονται ήδη σε όλη τη λίμνη σε ένα ιδιωτικό τζετ. Καλό ταξίδι!

Evelyn Kazantzoglou
Το μοντέλο Evelyn Kazantzoglou εμφανίστηκε έξω από το show μόδας Monse κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης που έφερε μια τσάντα bitty boyy bobby.

Αγοράστε τώρα μέσω του Net-A-Porter

Κενταλ Τζενερ
Εδώ είναι ένας πυροβολισμός του Kendall Jenner, έξω και περίπου κατά τη διάρκεια της NYFW με μια τσάντα Burberry Lola. Ο Kendall κάθισε την πρώτη σειρά σε λίγες εκπομπές, αλλά η μόνη εκπομπή που περπατούσε φέτος ήταν ο Tom Ford, ο οποίος, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Αγορά τώρα μέσω Farfetch

Jenna Dewan
Η Jenna Dewan εντοπίστηκε μεταφέροντας αυτόν τον αγοραστή Saint Laurent Tote στο Melrose Place στο Δυτικό Χόλιγουντ. Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον φίλο Steve Kazee.

Αγορά τώρα μέσω Nordstrom

Candice Swanepoel
Ο Candice Swanepoel παρακολούθησε τον Zimmermann κατά τη διάρκεια της NYFW που έφερε μια κλασική τσάντα Flap Chanel.

Ψωνίστε τσάντες chanel μέσω fashionphile

Nicky Hilton Rothschild
Ο Nicky Hilton έφερε μια τσάντα Oscar de la Renta Tro στο Oscar de la Renta της NYFW. Πρέπει να πω ότι λιγότερα celebs φέρνουν την τσάντα με την κατάλληλη μάρκα στις αντίστοιχες εμφανίσεις της μάρκας φέτος.

Αγορά τώρα μέσω Farfetch

Βανεσσα Χατζενς
Η Vanessa Hudgens έσπασε φορώντας αυτή την τσάντα ζώνης Prada ενώ περπατούσε μέσα από το Studio City σε μια ιδιαίτερα ζεστή χειμερινή μέρα στην Καλιφόρνια.

Αγορά τώρα μέσω Nordstrom

Delilah Belle Hamlin
Η Delilah Belle Hamlin παρακολούθησε το NYFW Show της Vera Wang με τη μαμά, τη Lisa Rinna, και την αδελφή της Amelia Gray Hamlin. Η Delilah μεταφέρει μια τσάντα Prada Sidonie.

Αγορά τώρα μέσω Nordstrom

Aimee τραγούδι
Τέλος, εδώ είναι το Aimme Song, που παρουσιάζει έξω από το Zimmerman Show με μια μπλε τσάντα Louis Vuitton New Wave. Το Zimmerman Show ήταν ένα ιδιαίτερα ζεστό εισιτήριο φέτος.

Αγορά Louis Vuitton Bags μέσω FashionPhile

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.