PurseForum Roundup – 6 Μαΐου

Καλώς ήλθατε στην πρώτη σειρά του Μαΐου! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας φέρουμε για άλλη μια φορά μια επιλογή συνομιλιών και υπέροχες τσάντες από τα μέλη του Purseforum. Αυτή την εβδομάδα, έπεσαν στο ντύσιμο της ημέρας, είχαμε κάποια διασκέδαση στο Fendi, βρήκαμε μια πανέμορφη τσάντα στο Dior και πολλά άλλα. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε στο WO -TEL ENT AD Ξεκινήστε!

Ποιο είναι το ντύσιμο της ημέρας; Η Ellapretty έχει πάντα μια καταπληκτική απάντηση, όπως αυτό το χαρούμενο σύνολο για την άνοιξη από τον περασμένο μήνα. Μπορείτε να βρείτε πολλές εμπνεύσεις για τη δική σας στολή της ημέρας σε αυτό το νήμα στην ντουλάπα. Νομίζουμε ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόσο κομψά και δημιουργικά είναι τα μέλη μας, ανεξάρτητα από την εποχή! Ελέγξαμε επίσης στην ανάρτηση το πιο πρόσφατο νήμα των αγορών ρούχων, το οποίο μας υπενθύμισε ότι πρέπει να πάμε για ψώνια.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που επισκεφθήκαμε τον Michael Kors, η οποία είναι μια κατάσταση που διορθώσαμε αυτήν την εβδομάδα στο ποια MK μεταφέρετε σήμερα το νήμα. Η Muddzdirt έδειξε την εικόνα της Perfect Pink Hamilton, μια υπέροχη τσάντα για να μεταφέρει για την άνοιξη.

Το Ness3786 μοιράστηκε τη μεγάλη της νέα καλοκαιρινή τσάντα MK, ένα άχυρο Naomi στο Peanut. Αυτός ο θησαυρός εμφανίστηκε στην εκπομπή μας το νήμα Michael Kors, μια ταχέως κινούμενη συλλογή από τσάντες από τον πολυάσχολο σχεδιαστή. Οι οπαδοί της MK γνωρίζουν ότι εκτός από τις τσάντες, ο Michael βάζει μια αρκετά εντυπωσιακή ποικιλία από καλά τεμαχισμένα και δημοφιλή ρολόγια. Κρατάμε χρόνο με όλες τις τάσεις του MK Watch εδώ στο κοσμήμα MK και το νήμα παρακολούθησης. Εάν χρειάζεστε μια ώθηση στην κατεύθυνση του ρολογιού, αυτή η συλλογή από το thefrench_alix είναι μόνο το εισιτήριο!

Η Amortentia ήταν έτοιμη να προσθέσει ένα ειδικό πορτοφόλι στη συλλογή της και επέλεξε αυτό το γοητευτικό Diorissimo Envolée Bicolor για την πρώτη της Dior. Αυτό το καταπληκτικό κομμάτι αποτελεί παράδειγμα των θαυμάσιων μικρών δερμάτινων ειδών (SLGs) που τόσο συχνά είναι τα πρώτα κομμάτια εισόδου σε μια μάρκα σχεδιαστών πολυτελείας. Συγχαρητήρια, Amortentia!

Το Incognit01639 λέει ότι δεν μπορεί να σταματήσει να κοιτάζει τη νέα της Lady Dior και δεν μπορούμε ούτε. Ελέγξτε αυτό το νήμα για το “Money Shot” αυτής της υπέροχης κόκκινης ομορφιάς και θα δυσκολευτείτε να απομακρυνθείτε. Η Lady Dior είναι ένα κλασικό, και αυτό το κόκκινο κραγιόν είναι καθαρή τελειότητα. Η πρόσφατη κυρία Dior Ναι ή όχι; Το νήμα είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να πάτε αν βρίσκεστε στο φράχτη για αυτή την εικονική, διαχρονική τσάντα.

Ω, και το BSPCC87 πήρε ένα νέο πορτοφόλι και έπρεπε να μοιραστούμε!

Στην Kate Spade, η Mskaren πήρε μια νέα τσάντα και πορτοφόλι αυτήν την εβδομάδα. Η Kate Spade τοποθετεί σταθερά τις τσάντες και τα καταπληκτικά πορτοφόλια σε υπέροχα χρώματα και εξαιρετικά λειτουργικά σχέδια. Η συνεχιζόμενη Kate Spade ??? Σκέψεις … Το νήμα είναι ένας καταπληκτικός πόρος για την ανθεκτικότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών της μάρκας με την πάροδο του χρόνου. Το συμπέρασμα είναι ότι τα μέλη μας αγαπούν συνολικά την Kate Spade και οι τσάντες, φυσικά, είναι τόσο δημοφιλείς όσο ποτέ.

Ο Schmidty είναι ξανά στο δρόμο! Για όσους από εσάς δεν έχετε εισαχθεί, ο άνθρωπος του Schmidty είναι ο Prada Prince, ο οποίος συνοδεύει αυτό το Lucky Fendi Bag Bug σε όλο τον κόσμο και δημοσιεύει εικόνες στο Purseforum για όλους μας να μοιραστούμε. Το νήμα του Schmidty εξυπηρετεί επίσης ως ένα διασκεδαστικό τρόπο για να εξοικειωθεί με κάποιες υπέροχες τσάντες από διαφορετικούς σχεδιαστές, όπως αυτό το απολύτως ένδοξο μπαμπού χειρίζεται το Tote από το Gucci.

Η επίδειξη του Nami-show-stopping Fendi Baguette πήρε τη συλλογική μας αναπνοή αυτή την εβδομάδα. Η μπαγκέτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες τσάντες του Fendi και αυτή που παίρνει τα περισσότερα makeovers κάθε σεζόν. Ο Fendi σερβίρει παιχνιδιάρικες μπαγκέτες στο διάδρομο και δεν μπορούμε παρά να τους αγαπήσουμε.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μας εντάχθηκαν καθώς ξεκινάμε τα roundups του May. Θα είμαστε εδώ ξανά την επόμενη εβδομάδα με περισσότερα από το Purseforum και ελπίζουμε ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για άλλη μια φορά. Εν τω μεταξύ, έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και εβδομάδα μπροστά.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.